Billy Cobham
O γεννημένος στον Παναμά, αλλά μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, πασίγνωστος πλέον, jazz & fusion ντράμερ, έρχεται ξανά στη χώρα μας για ένα live στο Gazarte, το χώρο που φιλοξενεί κάποια από τα σπουδαιότερα ονόματα της jazz σκηνής.
Το Σάββατο 11 Μαϊου 2013, ετοιμαστείτε γιατί η βραδιά θα είναι εκρηκτική και εντυπωσιακή καθώς ο Cobham διαθέτει το προνόμιο να ξεσηκώνει το κοινό και να το παίρνει μαζί του, τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο Billy Cobham, αν και θεωρείται Νεοϋορκέζος, τα τελευταία 25 χρόνια ζει στην Ελβετία μεταφράζοντας αυτή την πολυπολιτισμική του εμπειρία σε δυνατό μίγμα jazz, με rock και funky ρυθμούς.
Με το πρώτο του solo άλπουμ «Spectrum», το οποίο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το κοινό μέχρι σήμερα, κρατώντάς το στα ύψη των πωλήσεων, και το πιο πρόσφατο «Palindrome» του 2010, ο συνθέτης, παραγωγός και φυσικά κορυφαίος ντράμερ, επανέρχεται με μεγάλη διάθεση, προκειμένου να χαρίσει στο κοινό που θα βρεθεί στο Gazarte, μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Δείτε επίσης: www.billycobham.com
www.myspace.com/billycobhamandasere
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: A ΖΩΝΗ 45€ / Β ΖΩΝΗ 35€/ ΟΡΘΙΟΙ 20€
| Cobham, Billy |
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
