Εγκαίνια της νέας μονάδας τεχνητού νεφρού στον Ευαγγελισμό
Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή η νέα μονάδα τεχνητού νεφρού στον Ευαγγελισμό παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή η νέα μονάδα τεχνητού νεφρού στον Ευαγγελισμό παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Η νέα μονάδα διαθέτει 24 θέσεις αιμοκάθαρσης και αποτελεί πρόδρομο έργο, μέρος της δωρεάς της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των νέων χειρουργείων.
Ο κ. Λυκουρέντζος, σε δήλωσή του, αφού ευχαρίστησε την Εθνική Τράπεζα για τη δωρεά και συνεχάρη όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της μονάδας, σημείωσε: «Είναι μια αδιάψευστη απόδειξη ότι με την επιλογή των συνενώσεων δίνουμε τη δυνατότητα καλύτερων συνθηκών περίθαλψης στους ασθενείς, καθώς και καλύτερων υποδομών. Προς αυτή την κατεύθυνση οι συνέργειες των χορηγών και του δημόσιου τομέα δημιουργούν μια αισιόδοξη προοπτική για το Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
- Ένας νέος κόσμος… «Χωρίς άντρες» στη Σκηνή Brecht-2510
