Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Τζόνι Ντεπ απαντά live σε ερωτήσεις για τον «Μοναχικό Καβαλάρη»

O Τζόνι Ντεπ απαντά live σε ερωτήσεις για τον «Μοναχικό Καβαλάρη»

Αποκλειστικές πρώτες εικόνες από την ταινία Μοναχικός Καβαλάρης (Lone Ranger) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κινηματογραφόφιλοι σε ολόκληρο τον κόσμο, με αφορμή την έξοδο του τρέιλερ της ταινίας. Το in.gr θα μεταδώσει ζωντανά το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου συνεντεύξεις των συντελεστών της ταινίας: του Τζόνι Ντεπ, του Άρμι Χάμερ, του σκηνοθέτη Γκορ Βερμπίνσκι και του παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Αποκλειστικές πρώτες εικόνες από την ταινία Lone Ranger θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κινηματογραφόφιλοι σε ολόκληρο τον κόσμο, με αφορμή την έξοδο του τρέιλερ της ταινίας.

Το in.gr θα μεταδώσει ζωντανά το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου συνεντεύξεις των συντελεστών της ταινίας: του Τζόνι Ντεπ, του Άρμι Χάμερ, του σκηνοθέτη Γκορ Βερμπίνσκι και του παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Την ώρα της μετάδοσης θα μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στους συντελεστές της ταινίας μέσω Facebook ή Twitter.

Από τις 23:00 το βράδυ της 17ης Απριλίου, θα μεταδοθούν αποσπάσματα από την ταινία της Disney σε ειδική εκδήλωση από το Λος Άντζελες, ενώ θα ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις των συντελεστών.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η περίφημη ομάδα που μας χάρισε τους τρεις πρώτους Πειρατές της Καραϊβικής, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ο σκηνοθέτης Γκορ Βερμπίνσκι και ο πρωταγωνιστής Τζόνι Ντεπ αλλάζουν περιβάλλον, εμπνέονται από τη μυθική Άγρια Δύση και παρουσιάζουν την επική ιστορία του Μοναχικού Καβαλάρη, του κλασικού μασκοφόρου ήρωα που αυτή τη φορά μας παρουσιάζεται από μια νέα οπτική γωνία με γερές δόσεις δράσης, χιούμορ και παράξενων μεταμφιέσεων.

Ο ομολογουμένως εκκεντρικός (με ένα κοράκι κορώνα στο κεφάλι του) Iνδιάνος πνευματικός αρχηγός και πολεμιστής Τόντο (Τζόνι Ντεπ) διηγείται την άγνωστη ιστορία που μεταμόρφωσε τον Τζον Ράιντ (Άρμι Χάμερ), έναν άντρα του νόμου και της τάξης, σε θρύλο της δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο θεατής παρακολουθεί τις διασκεδαστικές διενέξεις των δύο διαφορετικών μεταξύ τους χαρακτήρων, οι οποίοι πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται στον κοινό τους αγώνα ενάντια στην απληστία και τη διαφθορά.

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιουλίου.

Δείτε το αφιέρωμα στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024