Ψαραντώνης Live
Σάββατο 20 Απριλίου 2013!
Τον Ψαραντώνη που δεν αποτελεί κεφάλαιο μόνο της κρητικής παράδοσης, αλλά και της παγκόσμιας μουσικής, καθώς έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των λαών των οποίων έχει επισκεφθεί τις χώρες τους, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ, ως ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού πολιτισμού.
Από το ξεκίνημά του το 1964 (όταν ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο 45 στροφών) μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να μαγεύει το κοινό όπου κι αν βρεθεί, με τη φωνή και τη λύρα του, έτοιμος να μεταφέρει σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρεθεί το χρώμα και τη μυρωδιά των Ανωγείων.
Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Αθήνα, θα είναι αυτή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, όπου θα βρεθεί μαζί με την κόρη του Νίκη Ξυλούρη στη σκηνή, προκειμένου να μοιραστεί με το κοινό μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και ρυθμούς που φέρνει ο αέρας από τα βουνά της Κρήτης.
Ωρα έναρξης: 21.00
Τα εισιτήρια προπωλούνται προς 10 ευρώ.
Ταμείο: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
Ένωση Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη»
Αρχιπελάγους 29 και Κων/νου Αθανάτου, Άνω Γλυφάδα.
Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-22:00
Σάββατο 09:00-15:00
Δισκοπωλείο Νίκος Ξυλούρης
Πανεπιστημίου 39
210 3222711
Οφθαλμός
Γλυφάδα, Κύπρου 55 Πλ. Εσπερίδων τηλ 2108944609
Ν.Σμυρνη, Ομήρου 72 τηλ 2109311333
Αλιμος, Θεομήτορος 41 shopping house τηλ 2109883856
dee-es
ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 145
17672
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
LaptopGenius
Λ. Πρωτόπαππα 49
Ηλιούπολη έναντι Δημαρχείου
2109949107
Περισσότερες μουσικές παραστάσεις ΕΔΩ
Κάντε Like στη σελίδα της Ψυχαγωγίας στο Facebook
| Ξυλούρης, Αντώνης (Ψαραντώνης) |
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής

