Από 5-8 Απριλίου η έκθεση για φωτογράφους Photovision
Από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου δίνει το καθιερωμένο της ραντεβού η έκθεση Photovision που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Η έκθεση περιλαμβάνει -εκτός από περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες-, σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, εκθέσεις φωτογραφίας, συζητήσεις, ακόμα και ποδηλατική βόλτα στην παραλιακή την Κυριακή 7 Απριλίου.
Από την Παρασκευή 5 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 8 Απριλίου δίνει το καθιερωμένο της ραντεβού η έκθεση Photovision που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους.
Η έκθεση περιλαμβάνει -εκτός από περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες-, σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, εκθέσεις φωτογραφίας, συζητήσεις, ακόμα και ποδηλατική βόλτα στην παραλιακή την Κυριακή 7 Απριλίου.
Η έκθεση διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, είσοδος από Λεωφ. Ποσειδώνος).
Ημέρες-ώρες
Παρασκευή 5 Απριλίου 16:00 – 21:00 Σάββατο 6 Απριλίου – Δευτέρα 8 Απριλίου 11:00 – 21:00