Ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου ενώπιον της Προανακριτικής
Ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καταθέτει από το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου.
Ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καταθέτει από το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου.
Το όνομα του κ. Παπασταύρου φέρεται να εμπλέκεται στον λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, διαχειρίστρια του οποίου εμφανίζεται να είναι η Μαρία Παντελή.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στα μέλη της Προανακριτικής ότι ήταν πληρεξούσιος δικηγόρος του ομίλου εταιρειών του Ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπι Μιονί και με αυτήν την ιδιότητα έχει διαχειριστεί έναν μόνο λογαριασμό των 5 εκατ. δολαρίων.
Ακόμα, φέρεται να εξηγεί στα μέλη της Προανακριτικής πώς αποκρυπτογραφούνται οι κωδικοί που υπάρχουν στη λίστα Λαγκάρντ, καθώς με αυτό το κεφάλαιο είχε ασχοληθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπορούν οι δυνατές φιλίες να μας χαρίσουν χρόνια ζωής;
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
