Στις 9 Απριλίου η τελική πρόταση για το κυπριακό μνημόνιο, λέει το Βερολίνο
Το Βερολίνο αναμένει ότι η τελική πρόταση για το μνημόνιο μεταξύ Κύπρου και τρόικας θα είναι έτοιμη στις 9 Απριλίου, είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
Το Βερολίνο αναμένει ότι η τελική πρόταση για το μνημόνιο μεταξύ Κύπρου και τρόικας θα είναι έτοιμη στις 9 Απριλίου, όπως είπε την Τετάρτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
«Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο μνημόνιο στο τραπέζι που να μπορούμε να αξιολογήσουμε», είπε ο Μέρτιν Κότχαουζ, κατά την τακτική ενημέρωση των ΜΜΕ.
«Αναμένω ότι στις 9 Απριλίου θα έχουμε αυτό το πλήρες πακέτο», ανέφερε.
Ο κ. Κότχαουζ προσέθεσε ότι η Βουλή θα μπορούσε να ψηφίσει επί του πακέτου διάσωσης της Κύπρου την εβδομάδα που ξεκινά στις 15 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ



