Mclaren MP4-12C GT3: Ρεκόρ με το… καλημέρα
Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου του «Highlands Motorsport Park» της Νέας Ζηλανδίας ανήκει στη Mclaren MP4-12C GT3, η οποία συμμετείχε στα εγκαίνια του νέου circuit.
Στην ΜcLaren MP4-12C GT3 ανήκει το άτυπο ρεκόρ του ταχύτερου γύρου, το οποίο επετεύχθη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του «Highlands Motorsport Park».
Στο τιμόνι του βρετανικού τετράτροχου βρέθηκε ο Craig Baird, πολύπειρος οδηγός αγώνων από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει το όνομα του στην ιστορία των νεότευκτων εγκαταστάσεων του «Highlands Motorsport Park».
Για τους λάτρεις των αριθμών, ο 42χρονος Craig Baird κατάφερε να ολοκληρώσει τον ταχύτερο γύρο του σε 1 λεπτό, 41 δευτερόλεπτα και 9 δέκατα.
auto.in.gr
- Υποκλοπές: Γιατί αρχίζει τώρα η ουσιαστική διερεύνηση του σκανδάλου – Για λογαριασμό ποιων λειτουργούσαν οι καταδικασθέντες;
- Χαλκιδική: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
- Τα εκτελεστικά όργανα για τις υποκλοπές καταδικάστηκαν. Οι εντολείς και συνεργοί τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα τιμωρηθούν;
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Έπσταϊν – Προτρέπει τη Βουλή να ζητήσει ένορκη κατάθεση από τον Τραμπ
- Η κατασκοπεία στο σκεπτικό της απόφασης για τις υποκλοπές – Η κατάθεση Σπίρτζη που παραπέμπει σε νέα έρευνα
- LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια


