Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι οι πορνό ταινίες το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση σας;

Είναι οι πορνό ταινίες το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση σας;

Ιωάννα Ζυμαρίτη Δεν είναι λίγες οι φορές που παντρεμένες γυναίκες συζητούν –εμπιστευτικά πάντα –για την εμμονή των συζύγων τους να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες. Είναι κάτι που τους προκαλεί ανασφάλεια για την κατάσταση της ερωτικής τους ζωής και αισθάνονται απατημένες –κατά κάποιο τρόπο. Υπάρχουν οι παθολογικές περιπτώσεις όπου ο άνδρας βλέπει περισσότερες πορνό ταινίες απ’ ότι […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που παντρεμένες γυναίκες συζητούν –εμπιστευτικά πάντα –για την εμμονή των συζύγων τους να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες. Είναι κάτι που τους προκαλεί ανασφάλεια για την κατάσταση της ερωτικής τους ζωής και αισθάνονται απατημένες –κατά κάποιο τρόπο.
Υπάρχουν οι παθολογικές περιπτώσεις όπου ο άνδρας βλέπει περισσότερες πορνό ταινίες απ’ ότι αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και Formula 1 μαζί. Αλλά αυτό έπρεπε να το είχατε καταλάβει. Αν τον πήρατε με παπά και με κουμπάρο εις γνώσιν των επιδόσεων του, τότε τι να πούμε; Εκμεταλλευτείτε τον «ελεύθερο χρόνο» σας για να δείτε και εσείς τα αγαπημένα σας σήριαλ, να φτιάξετε τα νύχια σας, να πάτε καμιά βόλτα…Με λίγα λόγια, μην παραπονιέστε γιατί ξέρατε τι παίρνατε.
Δεν είναι παράλογο να ανησυχείτε αν η συχνότητα που επιλέγει να δει τέτοιες ταινίες βαθμιαία αυξάνεται περνώντας ώρες στον υπολογιστή αλλά ακουμπώντας ελάχιστα τα χέρια του στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Αποκλείεται να διαβάζει τόση ώρα την ανάλυση της κρίσης στην Κύπρο. Δεν είναι κακό να αναρωτηθείτε το πώς πάει η συζυγική, ερωτική σας ζωή. Μήπως τον έχετε αμελήσει; Μήπως δεν είστε όσο θερμή θέλει και θέλετε; Μπορείτε να το συζητήσετε και με τον ίδιο αλλά όχι με το ύφος της μαμάς που έπιασε τον μικρό Κωστάκη να κάνει αταξία, ούτε με ηθικολογικές διαστάσεις. «Ντροπή σου, στην ηλικία σου» και λοιπές υπερβολικές εκφράσεις.
Κάτι άλλο που συχνά παραλείπουμε να εξετάσουμε είναι η υπόθεση της ταινίας. Όχι από καλλιτεχνικής απόψεως αλλά το σενάριο καθεαυτό. Μια ακραία περίπτωση, για παράδειγμα, είναι οι ταινίες με ανήλικα κορίτσια. Δεν είναι ο,τι καλύτερο και υγιές να «φτιάχνεται» ο άνδρας σου παρακολουθώντας κάτι τέτοιο. Ανησυχητικό θα είναι να βλέπει και ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ανδρών. Μάλλον κάτι έχετε χάσει, κάτι που και ο ίδιος παλεύει να βρει. Σαδομαζοχιστικά επίσης πλάνα είναι να σας βάζουν σε σκέψη. Όχι τίποτα άλλο. Μην σας έρθει και κανένα ξαφνικό μαστίγωμα από το πουθενά –βλέπε, βλέπε του μπαίνουν ιδέες.
Κατά τα κοινώς λεγόμενα, οι απλές ερωτικές ταινίες με ένα ζευγάρι που απλά κάνει σεξ, από μια ηλικία και μετά θεωρούνται ξεπερασμένες. Δεν είναι πια κανείς σε φάση που θέλει να ξεπατικώσει στάσεις. Αλίμονο. Ξέρεις πια τι σου αρέσει και τι το σώμα σου αντέχει. Τα τρίο, λοιπόν, είναι από τα πιο αγαπημένα stories με τη σύνθεση να εμπλουτίζεται πολλές φορές και με άλλες… συμμετοχές.
Για να μην μακρηγορούμε –μιας και το θέμα πορνό είναι ανεξάντλητο –δεν είναι τόσο κακό να βλέπει ενίοτε ο άνδρας σας ερωτική ταινία μόνος του. Δεν είναι κακό να βλέπετε και μαζί. Είναι ένα από τα πιο ανώδυνα αφροδισιακά. Είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή σε εικόνα και λόγια. Μην σκέφτεστε ότι σας απατά με την πρωταγωνίστρια. Απλά ικανοποιείται με το θέαμα. Όπως εσείς όταν βλέπετε τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Ας ξεπεράσουμε πια το κλισέ ότι η απιστία συντελείται και στον εγκεφαλικό χώρο.
Αν αυτά που βλέπουν τα ματάκια του έχουν πρακτική ανταπόδοση σε εσάς τόσο το καλύτερο. Ακόμη και αν δεν είστε διατιθεμένη να κάνετε όλα αυτά τα κόλπα που εκείνος βλέπει μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για τον λεκτικό εμπλουτισμό της ερωτικής σας συνεύρεσης. Μην ξεχνάτε ότι ο γάμος θέλει το κερασάκι του.

gamos.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024