Πάνω από δέκα μεγάλοι επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Αστέρα
Το σημαντικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του Αστέρα Παλλάς Βουλιαγμένης επιβεβαιώνουν με ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ, τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον εκδήλωσαν περισσότεροι από 10 μεγάλοι εγχώριοι και διεθνείς επενδυτές.
Το σημαντικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση του Αστέρα Παλλάς Βουλιαγμένης επιβεβαιώνουν με ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), τη Δευτέρα.
To ενδιαφέρον προήλθε από διάφορους εγχώριους και διεθνείς επενδυτές.
Όσοι επενδυτές πληρούν τα κριτήρια για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση της διαδικασίας θα ενημερωθούν το συντομότερο από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον εκδήλωσαν περισσότεροι από 10 μεγάλοι εγχώριοι και διεθνείς επενδυτές.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013, έληξε η προθεσμία για την υποβολή Εκδηλώσεων Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας που αφορά στην ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.»
» H Eθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνουν ότι εκδηλώθηκε σημαντικό επίπεδο ενδιαφέροντος από διάφορους εγχώριους και διεθνείς επενδυτές».
«Όσοι επενδυτές πληρούν τα κριτήρια για τη συμμετοχή στη Β΄Φάση της διαδικασίας θα ενημερωθούν το συντομότερο από την Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο