Chef στον αέρα, από 26-29/3 ΣΚΑΙ
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι! Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό!
Την Πέμπτη 28 Μαρτίου φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο Chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού! Ο Chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια!
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου μαγειρεύουν το ριζότο! Ο Chef Στέφανο Ρόσσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο και με το ριζότο που περίσσεψε ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα ‘αραντσίνι’! Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στην στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα!
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες
- Αναζήτηση στέγης για… γερά νεύρα: «Όχι παιδιά, όχι κατοικίδια, όχι αλλοδαποί»
- Δέσμευση ή απιστία; Η εξελικτική βιολογία εξηγεί το δίλημμα – και απαντά αν είμαστε «προγραμματισμένοι» να απατάμε
- Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 50 ανθρώπους, απήγαγαν γυναίκες και παιδιά
- Οικονομική ασφυξία: Γιατί το «δεν βγαίνει ο μήνας» έγινε η νέα κανονικότητα
- Ο Εμπαπέ βγάζει δίπλωμα οδήγησης


