Chef στον αέρα, από 26-29/3 ΣΚΑΙ
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι! Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό!
Την Πέμπτη 28 Μαρτίου φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο Chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού! Ο Chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια!
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου μαγειρεύουν το ριζότο! Ο Chef Στέφανο Ρόσσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο και με το ριζότο που περίσσεψε ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα ‘αραντσίνι’! Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στην στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα!
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις