Στα 100 ευρώ την ημέρα το όριο ανάληψης από τις Κύπρου και Λαϊκή
Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου επέβαλε την Κυριακή όριο ανάληψης τα 100 ευρώ την ημέρα από τα ΑΤΜ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών του νησιού, όπως μεταδίδει το Reuters. Άλλες τράπεζες δεν επέβαλαν περιορισμό στις αναλήψεις.
Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου επέβαλε σήμερα (Κυριακή) όριο ανάληψης τα 100 ευρώ την ημέρα από τα ΑΤΜ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών του νησιού, όπως μεταδίδει το Reuters.
Εκπρόσωπος της δεύτερης σε μέγεθος τράπεζας της Κύπρου, της Λαϊκής Τράπεζας, η οποία νωρίτερα είχε επιβάλει όριο ανάληψης τα 260 ευρώ, είπε ότι το νέο μέτρο άρχισε να εφαρμόζεται σήμερα στη 13.00 τοπική ώρα και θα ισχύσει μέχρι να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες την Τρίτη.
Κυβερνητικός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί είπε ότι ο περιορισμός ισχύει και για την Τράπεζα Κύπρου.
Άλλες τράπεζες δεν επέβαλαν περιορισμό στις αναλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
- Ιράν–Αίγυπτος: Η σύγκρουση για τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως «Παιχνίδι Υπερηφάνειας» στο Μουντιάλ των ΗΠΑ
- Πληθωρισμός: Στο 2,4% τον Νοέμβριο – Εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια
- Τέλη κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε 10+1 ερωταπαντήσεις
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να μη δίνει πειστικές απαντήσεις για το φερόμενο σκάνδαλο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ

