Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από εργαζόμενους σε κυπριακές τράπεζες της Ελλάδας
Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι της τράπεζας Κύπρου έξω από τη Βουλή. Ανάλογες κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη.
Έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι των καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον διευθυντή του γραφείου του Γιάννη Στουρνάρα, Κώστα Σπέντζο.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από συνομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, έκλεισε η συμφωνία να δοθούν τα παραρτήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι της τράπεζας Κύπρου έξω από τη Βουλή, ενώ αναμένεται να συναντηθούν μαζί τους εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και βουλευτές.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από κεντρικό υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοί της, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που οργανώθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες


