Απώλεια για Εργοτέλη, πλησίασε στον ένα βαθμό ο Απόλλων
Στη... λευκή ισοπαλία συμβιβάστηκε ο πρωτοπόρος της Β' Εθνικής, Εργοτέλης, υποδεχόμενος την Καλλονή, στην Κρήτη για την 28η αγωνιστική. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του, 2-0, επί του Πιερικού, ο Απόλλων Σμύρνης πλησίασε στον έναν βαθμό τον Εργοτέλη. «Διπλό» πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου με 1-0, επί της Αναγέννησης Επανομής και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο, έχοντας πάντως έναν αγώνα περισσότερο.
Στη… λευκή ισοπαλία συμβιβάστηκε ο πρωτοπόρος της Β’ Εθνικής, Εργοτέλης, υποδεχόμενος την Καλλονή, στην Κρήτη για την 28η αγωνιστική. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του, 2-0, επί του Πιερικού, ο Απόλλων Σμύρνης πλησίασε στον έναν βαθμό τον Εργοτέλη.
«Διπλό» πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου με 1-0, επί της Αναγέννησης Επανομής και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο, έχοντας πάντως έναν αγώνα περισσότερο.
Στη Λάρισα, η ΑΕΛ απώλεσε βαθμούς κόντρα στην Παναχαϊκή, 1-1, ενώ στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης οδήγησε τη νέα ομάδα του σε θετικό αποτέλεσμα, 2-0, επί του Βύζαντα Μεγάρων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι περιγραφές των αγώνων από το flnews:
Φωκικός – Θρασύβουλος 1-0
Νίκη Βόλου – Βύζας Μεγάρων 2-0
ΑΕΛ – Παναχαϊκή 1-1
Καλλιθέα – Εθνικός Γαζώρου 1-0
Εργοτέλης – Καλλονή 0-0
Επανομή – Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Απόλλων Σμύρνης – Πιερικός 2-0
Γιαννιτσά – Δόξα Δράμας 0-1
Πανσερραϊκός- Παναιτωλικός LIVE
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Ηρακλή (19:00 – OTEsport).
Πηγή: flnews
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, ανάμεσά τους το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet
- ΕΕ και ΗΠΑ υπογράφουν μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης για τα κρίσιμα ορυκτά (βίντεο)
- Κεφαλονιά: Οι αντιφάσεις και τα κενά που «καίνε» τους κατηγορούμενους για τον θάνατο της 19χρονης
- Στο «καναβάτσο» η κυβέρνηση για τη διαφθορά – Κοβέσι, Βουρλιώτης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης στριμώχνουν τον Μητσοτάκη



