Η ΕΤΕ δεν θα προβεί σε δημόσια πρόταση για την Eurobank Properties
Η Εθνική Τράπεζα δεν θα προβεί σε υποβολή δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. λόγω μη λήψης της απαιτούμενης άδειας από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η Εθνική Τράπεζα δεν θα προβεί σε υποβολή δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. λόγω μη λήψης της απαιτούμενης άδειας από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο από 10 Ιανουαρίου 2013 πληροφοριακό δελτίο της Τράπεζας σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των κοινών μετοχών της «Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.», η Τράπεζα έφερε την υποχρέωση να προβεί σε δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της «Εurobank Properties A.E.Ε.Α.Π.», εφόσον λάμβανε τις κατά νόμο απαραίτητες εγκρίσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις περί κρατικών ενισχύσεων (state-aid)».
«Ωστόσο, το αίτημα της Τράπεζας προς τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παροχή αδείας για την υποβολή της Δημόσιας Πρότασης κατά τις ανωτέρω διατάξεις απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η Τράπεζα να προβεί σε υποβολή της Δημόσιας Πρότασης» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
