Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ηράκλειο
Ένοπλη ληστεία με λεία περίπου 10.000 ευρώ σημειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί της Παρασκευής στα ΕΛΤΑ Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου. Δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων απέσπασαν σάκο με περίπου 10.000 ευρώ, πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίσθηκαν, ακολουθώντας τον δρόμο προς την Πύργου και τις Ασίτες.
Ένοπλη ληστεία με λεία περίπου 10.000 ευρώ σημειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί της Παρασκευής στα ΕΛΤΑ Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού, γνωρίζοντας ότι σήμερα, 1η του μήνα, θα υπήρχαν αρκετά χρήματα για την πληρωμή συντάξεων.
Στο κατάστημα αρκετά άτομα περίμεναν να παραλάβουν τη σύνταξή τους, όταν οι δράστες εισέβαλαν και με την απειλή όπλων απέσπασαν σάκο με περίπου 10.000 ευρώ, πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίσθηκαν, ακολουθώντας τον δρόμο προς την Πύργου και τις Ασίτες.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού
- Μόσχα: Εξετάζει την αγωγή 232 δισ. κατά του βελγικού οίκου που κατέχει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
