Διαμαρτυρία φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα. Το σχέδιο είχε οριστεί να συζητηθεί εντός της ημέρας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο η συζήτηση αναβλήθηκε πιθανότατα για την επόμενη Τρίτη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο υπουργείο Παιδείας στις 12:30 το μεσημέρι και θα συμμετάσχουν 36 φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα.
Το σχέδιο είχε οριστεί να συζητηθεί εντός της ημέρας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο η συζήτηση αναβλήθηκε πιθανότατα για την επόμενη Τρίτη.
Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το υπουργείο Παιδείας στις 12:30 το μεσημέρι και θα συμμετάσχουν 36 φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Το σχέδιο συγχώνευσης των ΑΕΙ και ΤΕΙ έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα σε βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης, όσο και ανάμεσα σε φοιτητές, σχολές και τοπικές κοινωνίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων