Επτάψυχο το Μαΐάμι κέρδισε ύστερα από δύο παρατάσεις τους Κινγκς
To Μαϊάμι, παρότι χρειάστηκε δύο παρατάσεις, έφτασε τις δώδεκα σερί νίκες με το 141-129 απέναντι στους μαχητικούς Κινγκς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 40 πόντους και 16 ασίστ (ρεκόρ καριέρας).
To Μαϊάμι, παρότι χρειάστηκε δύο παρατάσεις, έφτασε τις δώδεκα σερί νίκες με το 141-129 απέναντι στους μαχητικούς Κινγκς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 40 πόντους και 16 ασίστ (ρεκόρ καριέρας).
Οι Καβαλίερς πέρασαν από το Σικάγο με 101-98 βάζοντας τέλος σε ένα σερί έντεκα ηττών από τους Μπουλς. Θύμα έκπληξης έπεσαν και οι Μάβερικς, αφού παρότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχε 21 πόντους και 20 ριμπάουντ ηττήθηκαν στο Ντάλας με 95-90 από τους Μπακς.
Οι Πέισερς επιβλήθηκαν 108-97 των Ουόριορς σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από σύρραξη παικτών στην τέταρτη περίοδο.
Τέλος με 33 πόντους του Ντερόν Ουίλιαμς οι Νετς επικράτησαν των Χόρνετς στη Νέα Ορλεάνη με 101-97 και οι Κλίπερς συνέτριψαν τους Μπόμπκατς με 106-84, ενώ οι Σανς νίκησαν στην παράταση τους Τίμπεργουλβς με 86-85.
Αναλυτικά:
Ιντιάνα Πέισερς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 108-97
Μαϊάμι Χιτ-Σακραμέντο Κινγκς 141-129 (κ.α. 112-112, α’ πρτ. 124-124)
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς 97-101
Σικάγο Μπουλς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 98-101
Ντάλας Μάβερικς-Μιλγουόκι Μπακς 90-95
Φίνιξ Σανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 86-85 (κ.α. 77-77)
Λος Άντζελες Κλίπερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 106-84
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα ανιψιός και επιχειρηματίας για τη διπλή δολοφονία – Πώς φτάσαμε στις δύο συλλήψεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τουλάχιστον 9 στρατιώτες της Ταϊλάνδης νεκροί μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών με την Καμπότζη
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
