Μπορεί η εξέλιξη της τεχνολογίας και το marketing να είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ειδικά όταν πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία, ωστόσο, όταν το παραπάνω τρίπτυχο, εγκαταλείπει τα ψυχρά μεγέθη και επικεντρώνεται σε έναν φαινομενικά άσκοπο… σκοπό, στην προκειμένη περίπτωση μια παρτίδα paintball μεταξύ δύο RS4 Avant, το αποτέλεσμα μάλλον δικαιώνει περισσότερο από οποιοδήποτε μέγεθος επιδόσεων ή πωλήσεων.

Το συγκεκριμένο video αποτελεί μέρος του υλικού προώθησης του RS4 Αvant και γυρίστηκε σε ένα υπόστεγο αεροδρομίου με την βοήθεια δύο εκπροσώπων του μοντέλου και δύο stuntmen οδηγών.

Για τις ανάγκες του “Ultimate Paintball Duel” τα δύο Αudi, διέθεταν στον εξοπλισμό τους ένα όπλο paintball με διαμέτρημα αντίστοιχο οπλοπολυβόλου 50 χιλιοστών, σύστημα διαρροής μπογιάς αλά James Bond (βλ.Aston Martin DΒ5 στο Χρυσοδάκτυλο) αλλά και βόμβες μπογιάς, τα οποία σε συνδυασμό με το ούτως ή άλλως ολισθηρό δάπεδο στο υπόστεγο, αυξάνουν το “fun factor”.

Πίσω από το τιμόνι των δύο Audi βρέθηκαν οι stuntmen Jim Dowall και Colin Skeaping ενώ μια λεπτομέρεια που επίσης αξίζει να επισημανθεί είναι ότι οι μηχανικοί της Audi δημιούργησαν ένα διακόπτη τον οποίο τοποθέτησαν στο εσωτερικό είδει σκανδάλης για το όπλο του paintball.

auto.in.gr