Τον ιστότοπο «Breakthrough Greece» παρουσίασε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο
Τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου στο διαδίκτυο, του Breakthrough Greece, με στόχο την προβολή των δυναμικών, εξωστρεφών και καινοτόμων ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, ανακοίνωσε σήμερα το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης, δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να προβληθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς η νέα πλατφόρμα Breakthrough Greece (http://www.breakthroughgreece.gr/) θα προβληθεί τόσο μέσω των οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται το Επιμελητήριο όσο και μέσω του δικτύου των περίπου 100 διμερών αμερικανικών επιμελητηρίων που υπάρχουν σε χώρες ανά τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί προς τα έξω, η νέα εικόνα της Ελλάδας, που καινοτομεί, επιχειρεί, παράγει, αναπτύσσεται και κυρίως εξάγει τόνισε ο κ. Γραμματίδης.
Όπως ανέφερε ο Ηλίας Σπυρτούνιας, γενικός διευθυντής του Επιμελητηρίου, η προβολή των ελληνικών εταιρειών μέσω της νέας ιστοσελίδας θα γίνεται χωρίς κανένα κόστος, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχονται και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη διαδικτυακή παρουσίασή τους. Ήδη έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 10 εταιρίες ενώ στόχος είναι μέσω της επικοινωνιακής προβολής του Breakthrough Greece ο αριθμός των εταιριών να αυξάνεται συνεχώς. Προτεραιότητα θα δοθεί στις ελληνικές επιχειρήσεις που είναι εξωστρεφείς, παρουσιάζουν δυναμισμό και ανάπτυξη και αποφασιστικότητα να επεκταθούν και να κατακτήσουν και ξένες αγορές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ