Η εταιρεία Αττική Πίττας ξεκίνησε συνεργασία με την Αλλεργιολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. Κυριακού», σε ένα νέο πρωτοπόρο πρόγραμμα γρήγορης απευαισθητοποίησης παιδιών με αλλεργία στα τσιμπήματα μέλισσας. Η αλλεργία στο κεντρί των μελισσών είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα παιδιά των μελισσοκόμων, καθώς είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα τσιμπήματα.

Η Αττική Πίττας στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του κλάδου της μελισσοκομίας προσφέρει το εμβόλιο αυτό στα παιδιά των μελισσοκόμων – συνεργατών της που είναι αλλεργικά. Με το εμβόλιο αυτό βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των οικογενειών των μελισσοκόμων, η ενασχόληση με τη μελισσοκομία γίνεται ασφαλέστερη για τα παιδιά τους ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται ο κλάδος της ελληνικής αγροτικής παραγωγής μέσω της πιθανής ενασχόλησης τους μακροπρόθεσμα.

Η εταιρεία Αττική Πίττας συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες μελισσοκόμους από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και κάθε χρόνο αναλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της μελισσοκομίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ