Ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στη Συρία
Ένας ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και συναθλητές του τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε έκρηξη δύο βλημάτων όλμων που ερρίφθησαν σε ένα στάδιο μέσα σε αθλητικό συγκρότημα στο κέντρο της Δαμασκού, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Ένας ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και συναθλητές του τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε έκρηξη δύο βλημάτων όλμων που ερρίφθησαν σε ένα στάδιο μέσα σε αθλητικό συγκρότημα στο κέντρο της Δαμασκού, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
«Δύο βλήματα όλμων ερρίφθησαν από τρομοκράτες στο αθλητικό συγκρότημα Τεσρίν στη συνοικία Μπαραμκέ, σκοτώνοντας έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας αλ Ουάτμπα και τραυματίζοντας πολλούς παίκτες κατά την διάρκεια της προπόνησής» τους, ανέφερε το SANA.
Οι παίκτες της ομάδας πραγματοποιούσαν εκείνη την ώρα την προπόνησή τους.
Την Τρίτη, κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο βλήματα όλμου ερρίφθησαν κοντά στο προεδρικό μέγαρο στο Τισρί, σε άλλη περιοχή της Δαμασκού. Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες.
Σύμφωνα με οργανώσεις της αντιπολίτευσης, περισσότερα από 50 άτομα σκοτώθηκαν σε προάστια της Δαμασκού την Τρίτη. Άλλοι 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση του στρατού με ρουκέτα στο Χαλέπι.
Αντάρτες και στρατιώτες συγκρούονται στη Δαμασκό και σε περιοχές γύρω από αυτήν εδώ και μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)
- Λίβερπουλ – Γαλατάσαραϊ 4-0: Θριαμβευτική πρόκριση των «κόκκινων» (vid)


