Φαίη Σκορδά: μια τηλεπερσόνα με σπουδές θεατρολόγου
| Η Φαίη διαθέτει εξυπνάδα, πανεπιστημιακή μόρφωση αλλά και ένα κορμί «θανατηφόρο». Γεννήθηκε το 1980 στο Κιλκίς, από οικογένεια πολιτικών και γιατρών |
Σπούδασε Κριτικός της τέχνης στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη της Μπολόνια και έκανε μεταπτυχιακά στα ΜΜΕ. Υπήρξε μαθήτρια του Πουμπέρτο Έκο και μιλά δυο γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά.
Εργάστηκε στο χώρο της μόδας ερασιτεχνικά, και έκανε πολλές φωτογραφήσεις ως μοντέλο, όπως επίσης και για εταιρίες καλλυντικών.
Τηλε-περπατήματα
Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στη Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης ως θεατρολόγος, ενώ παράλληλα εργάστηκε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Και ήρθε η πρώτη της εμφάνιση στο μαγικό κουτί με μια εκπομπή που είχε σαν αντικείμενο την κοσμική ζωή της Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα μετεπήδησε στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV, όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα».
Από τον Σεπτέμβριο του 2006 παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, από τον οποίο αποχώρησε.
| Την εκπομπή παρουσίασε στη θέση της η Σταματίνα Τσισμιλή, μέχρι τους τίτλους τέλους που έγραψε το «Πολύ μπλα μπλα», αφού έκλεισε οριστικά ο σταθμός και σταμάτησε να εκπέμπει λόγω των γνωστών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε |
Από το 2010 παρουσιάζει στο Mega με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα την πρωινή εκπομπή «Πρωινό ΜOU».
Επιτυχημένη επαγγελματικά, πολύ τρυφερή μητέρα και σύζυγος η Φαίη έκανε μια πολύ ωραία φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό ποικίλης ύλης της Θεσσαλονίκης.
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο



