Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ
Οριακό προβάδισμα 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%.
Οριακό προβάδισμα 0,9% έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,45, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%.
Η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%.
Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι.
Επίσης το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα.
Το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για κύκλωμα με εικονικές εταιρείες – Εμπλέκονται παίκτες ριάλιτι και TikToker
- Στη Σούδα επέστρεψε το USS Gerald R. Ford
- Οδηγός επιβίωσης για νέους ιδιοκτήτες
- Πάσχα στην Αθήνα: Όλες οι εκδηλώσεις της πόλης από το Δήμο Αθηναίων
- Απίθανα πράγματα: Ο Ντεπάι έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα της Κορίνθιανς (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο βίας ανηλίκων στην Πάτρα – Συνελήφθη 17χρονος
