Στην Αθήνα φορείς από την Ιεράπετρα για την κατάργηση τμήματος του ΤΕΙ
Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας έχουν στις 4 το μεσημέρι φορείς της Κρήτης που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ. Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους δύο βουλευτές Λασιθίου κ.κ. Πλακιωτάκη και Δερμιτζάκη, τον δήμαρχο Σήφη Αναστασάκη, τον καθηγητή του ΤΕΙ κ. Κοπανάκη και εκπροσώπους φορέων βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.
Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας έχουν στις 4 το μεσημέρι φορείς της Κρήτης που διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ.
Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους δύο βουλευτές Λασιθίου κ.κ. Πλακιωτάκη και Δερμιτζάκη, τον δήμαρχο Σήφη Αναστασάκη, τον καθηγητή του ΤΕΙ κ. Κοπανάκη και εκπροσώπους φορέων βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, σύμφωνα με το CretaLive.
Την Τρίτη κάτοικοι και φορείς της Ιεράπετρας πραγματοποιήσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ηρώου και αναμένουν τα αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
- Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ράιτ
- Ιράν: ΗΠΑ και Ισραήλ έπληξαν τον πυρηνικό σταθμό στη Νατάνζ – Η Τεχεράνη ενημέρωσε τον ΔΟΑΕ
- Λόλα Νταϊφά: «Μου έκλεψαν τα σκουλαρίκια και μετά είδα τον Τσαγκαράκη να τα βγάζει σε δημοπρασία» καταγγέλλει
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος στο Ιράν κλιμακώνεται πέρα από τον έλεγχο του Τραμπ – Αβέβαιη η συνέχεια
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
