Παράταση για ανακοίνωση αποτελεσμάτων ζητούν Τράπεζα Κύπρου και Λαϊκή
Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με το οποίο ζητούν να τους δοθεί παράταση χρόνου στην ανακοίνωση των προκαταρτικών οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το 2012, απέστειλαν η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή Τράπεζα. Οι τράπεζες είναι αναγκασμένες, με βάση τη νομοθεσία, να υποβάλουν στο Χρηματιστήριο τις προκαταρτικές τους οικονομικές καταστάσεις για το 2012 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Επικαλούνται ως λόγο ότι δεν έχουν ακόμη εις γνώση τους το τελικό ποσό που εκτιμά η Pimco ότι θα χρειαστούν για την ανακεφαλαιοποίηση τους.
Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με το οποίο ζητούν να τους δοθεί παράταση χρόνου στην ανακοίνωση των προκαταρτικών οικονομικών τους αποτελεσμάτων για το 2012, απέστειλαν η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή Τράπεζα.
Οι τράπεζες είναι αναγκασμένες, με βάση τη νομοθεσία, να υποβάλουν στο Χρηματιστήριο τις προκαταρτικές τους οικονομικές καταστάσεις για το 2012 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που λήγει η περίοδος ανακοίνωσης των προκαταρτικών αποτελεσμάτων από τις εισηγμένες εταιρείες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή Τράπεζα επικαλούνται ως λόγους για τη μη υποβολή των προκαταρτικών οικονομικών τους καταστάσεων εντός της κανονικής περιόδου το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη εις γνώση τους το τελικό ποσό που εκτιμά η Pimco ότι θα χρειαστούν για την ανακεφαλαιοποίηση τους με αποτέλεσμα οτιδήποτε ανακοινώσουν ενδεχομένως να είναι παραπλανητικό προς το επενδυτικό κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Φορτηγό με πρόσφυγες ανετράπη στον αυτοκινητόδρομο – Τουλάχιστον 18 νεκροί
- Ολοι οι τίτλοι στο πόλο ανδρών: Το 40ό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό
- Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – «Άνοιξε τρύπα στο στροβιλοστάσιο»
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Στο 63-0 το σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Η συλλογή τροπαίων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό: Έφτασε τους 345 τίτλους
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17-12: Κυρίαρχοι οι Πειραιώτες, ξανά πρωταθλητές
