Ο ποπ σταρ Νικος Γκάνος στο «MOVIES & STARS» 13/2 MTV
Με βρήκε ο Πουνέντης στο facebook! «Με ανακάλυψε ο Μάκης Πουνέντης μέσω του facebook ! Εκεί έκανα post διάφορα τραγούδια που ερμήνευα και έτσι μου έγινε η πρόταση. Έγινα γνωστός μέσα από τα social Media. Ουσιαστικά έκανα πρώτος το άνοιγμα στον αγγλικό στίχο.
Νομίζω ότι θα κρατήσει στην Ελλάδα γιατί δείχνει να αρέσει πολύ στον κόσμο!»
Δεν μας φτάνουν τα τούρκικα σήριαλ έχουμε και το τραγούδι της Ηλιάδη!
«Το τραγούδι της Ηλιάδη θα μπορούσε να έχει μπουζούκι να είναι πιο ελληνικό. Το έκαναν τούρκικο. Συμφωνώ με τον Λιάγκα! Δεν μας φτάνουν τα σήριαλ έχουμε και τραγούδια. Μου φάνηκε πράγματι πολύ τούρκικο και ανατολίτικο. Παλιότερα έκανα λαϊκό πρόγραμμα σε διάφορα μαγαζιά. Φαντάσου εμένα να τραγουδάω σε πίστα «πότε Βούδας, πότε Κούδας». Μ’ αρέσει πολύ η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Σάκης Ρουβάς και θα ήθελα να δουλέψω μαζί τους!
Εννοείται ότι Θα πήγαινα με μεγάλη χαρά στη Eurovision. Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση αλλά θα το ήθελα πολύ».
Πήγα στο L.A για έναν έρωτα!
«Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για τον Έρωτα είναι ότι πήγα στην Αμερική και στο Los Angeles ξαφνικά! Θα μου άρεσε να μείνω στο εξωτερικό. Η μεγαλύτερη δυσκολία για έναν νέο καλλιτέχνη είναι να κάνει το μπάμ και να ξεχωρίσει με τα τραγούδια του. Νομίζω ότι εκτός συνόρων είναι ακατόρθωτο λόγο ανταγωνισμού! Η πιο γενεά πράξη που έχω κάνει είναι ότι έκανα το γύρο της Ευρώπης με αμάξι χωρίς να έχω δίπλωμα!»
Το χειρότερο που λένε για εμένα είναι ότι δεν είμαι Έλληνας!
«Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα στον Τύπο είναι ότι δεν είμαι Έλληνας ενώ είμαι. Είμαι από την Καλαμάτα!»
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ
- O 19χρονος γιος της Σάρον Στόουν αποκαλύπτεται – Χαλαρές στιγμές για τη μαμά, τον Κουίν και τον σκύλο
- Ουίπετ: Ο σκύλος που ταιριάζει σε κάθε οικογένεια
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Αγαθονήσι: Παρέλαση των δύο μαθητών του νηπιαγωγείου μαζί με μαθητές από τα Βριλήσσια
- Δίκη υποκλοπών: Πως οι δικηγόροι υπεράσπισης «έδειχναν» την ΕΥΠ ως βασική εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο



