Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 επώνυμοι άνδρες που υιοθέτησαν το επίθετο των συζύγων τους

6 επώνυμοι άνδρες που υιοθέτησαν το επίθετο των συζύγων τους

ΦΩΤΟ.: ABACAPRESS.COM John Lennon Έχουν ακουστεί πολλά για το πόσο επιρροή ασκούσε η τρομερή Yoko Ono στον αστέρα των Beatles αλλά και για τον έρωτα που τους έδενε. Πάντα ανατρεπτικοί και οι δυο έκαναν την έκπληξη μετά το γάμο τους, το 1969, και αντάλλαξαν ονόματα. Το επίσημο όνομα του όταν πέθανε ήταν John Winston Ono […]

ΦΩΤΟ.: ABACAPRESS.COM

John Lennon
Έχουν ακουστεί πολλά για το πόσο επιρροή ασκούσε η τρομερή Yoko Ono στον αστέρα των Beatles αλλά και για τον έρωτα που τους έδενε. Πάντα ανατρεπτικοί και οι δυο έκαναν την έκπληξη μετά το γάμο τους, το 1969, και αντάλλαξαν ονόματα. Το επίσημο όνομα του όταν πέθανε ήταν John Winston Ono Lennon και εκείνης Yoko Ono Lennon.

Jay-Z
Πραγματικό όνομα: Shawn Carter. Μετά το γάμο του εμπλουτίστηκε σε Shawn Knowles-Carter, το επίθετο της Beyonce. Φήμες λένε ότι ο Jay-Z το δέχθηκε για να ευχαριστήσει τους γονείς της συζύγου του, η οποία δεν έχει αδελφό γα να συνεχίσει το όνομα!
Antonio Villaraigosa
Πραγματικό όνομα: Antonio Ramón Villar. Ο δήμαρχος του Los Angeles, δεν πήρε απλά το επίθετο της συζύγου του, Corina Raigosa, αλλά έκανε ένα συνδυασμό συνθέτοντας ένα εντελώς νέο. Έτσι προέκυψε το Villaraigosa, μετά το γάμο τους το 1987. Το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, από το 2007, αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το επίθετο-σετάκι!
Jay Mohr
Ο ηθοποιός Jay Mohrεπέλεξε ένα πρωτότυπο δώρο για την σύζυγο του όταν γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους, το 2008: πρόσθεσε το επίθετο της γυναίκας του, Nikki Cox, στο δικό και έτσι πλέον επίσημα αναγράφεται ως Jon Ferguson Cox Mohr.

Lorenzo Lamas
Ο 55χρονος ηθοποιός Lorenzo Lamas παντρεύτηκε τη 25χρονη Shawna Craig το 2011 και άγνωστο γιατί πρόσθεσε το Craig μετά το Lamas.
Jack White
O Jack και η Meg White αποτελούσαν το συγκρότημα The White Stripes –σίγουρα έχετε ακούσει το Seven Nation Army – και δεν είναι αδέλφια. Ήταν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 1996, όταν και ο Jack υιοθέτησε το επίθετο της καλής του. Το πραγματικό του όνομα είναι Jack Gillis. Για την ιστορία, πήραν διαζύγιο το 2000.

gamos.gr,woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024