Χωρίς νερό ΚΑΠΗ και παιδικοί σταθμοί στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να κοπεί το νερό σε λογαριασμούς του δήμου, ανάμεσα στους οποίους το δημαρχείο, ΚΑΠΗ και παιδικούς σταθμούς. Αφορμή της διαμάχης αυτής είναι τα χρέη του δήμου προς την εταιρεία.
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να κοπεί το νερό σε λογαριασμούς του δήμου, ανάμεσα στους οποίους το δημαρχείο, ΚΑΠΗ και παιδικούς σταθμούς.
Αφορμή της διαμάχης αυτής είναι τα χρέη του δήμου προς την εταιρεία. Πριν από ένα χρόνο η ΕΥΔΑΠ «μπλόκαρε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του δήμου, για να εισπράξει χρέη περίπου 3,5 εκατ.ευρώ, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Ο δήμος τότε αποφάσισε να χρεώσει την ΕΥΔΑΠ τέλη 14 εκατομμύρια ευρώ για τη διέλευση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης από τα εδάφη του.
Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια και μέχρι να κριθεί, η ΕΥΔΑΠ υποχρεώθηκε να δώσει εγγυητική επιστολή ύψους 5,6 εκατ. ευρώ. Η ΕΥΔΑΠ απάντησε με κόψιμο του νερού σε δημοτικούς λογαριασμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ