Παραιτήθηκε από πρόεδρος του «Δημιουργία Ξανά» ο Θ.Τζήμερος
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλε ο Θάνος Τζήμερος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση, όταν διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές.
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλε ο Θάνος Τζήμερος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση, όταν διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές.
Σε ανακοίνωση που ανήρτησε στο Facebook αναφέρει: «Θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους.
» Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη ‘Δημιουργία’.
» Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.
» Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. Φιλικά, Θάνος Τζήμερος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός