FORTHcrs : Διευθύνων Σύμβουλος ο Γιώργος Παπασταματίου
Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη FORTHcrs, αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπασταματίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.
Η FORTHcrs, εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Forthnet, παρέχει προϊόντα λογισμικού και ηλεκτρονικές υπηρεσίες συστημάτων κρατήσεων και εισιτηρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό στους τομείς των μεταφορών, του τουρισμού και του πολιτισμού. Κατέχει ηγετική θέση στην ηλεκτρονική διανομή κρατήσεων και εισιτηρίων ακτοπλοΐας, με ευρύ πελατολόγια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Διαθέτει εξειδίκευση στα συστήματα διαχείριση πωλήσεων ακτοπλοϊκών εταιρειών, από τα οποία και ξεκίνησε, φέρνοντας μία σειρά από καινοτομίες στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο (ενιαία διανομή, web & mobile sales, automatic fare quotation, συνδυασμός με τουριστικές υπηρεσίες και άλλα).
Ο Γιώργος Παπασταματίου είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε εταιρίες της αγοράς Πληροφορικής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας).
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες Fintrust, Blue Sphere και Mellon Collection Services. Στη συνέχεια, υπήρξε ιδρυτής της Cinsight Advisory ενώ από τον Οκτώβριο του 2011 είχε τα καθήκοντα του New Business Development Director στην First Data Hellas.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι
- Ασπρόπυργος: Έφοδος της αστυνομίας σε οικισμό – Επτά συλλήψεις για ρευματοκλοπές και όπλα
- Η ΚΕΔΕ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τη Σάμσουνσπορ (pic)

