Στη Βουλή η πραγματογνωμοσύνη για το αλλοιωμένο «στικάκι»
Την Παρασκευή φτάνει στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης στο USB stick που αντέγραψε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης. Την πραγματογνωμοσύνη έχει διενεργήσει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και, σύμφωνα με πληροφορίες μελών της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο οικονομικός εισαγγελέας προτίθεται να τη διαβιβάσει άμεσα στη Βουλή. Στην Προανακριτική θα κληθούν όλοι οι συνεργάτες που πλαισίωναν το γραφείο του Γ.Παπακωνσταντίνου.
Την Παρασκευή φτάνει στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης στο USB stick που αντέγραψε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.
Την πραγματογνωμοσύνη έχει διενεργήσει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και, σύμφωνα με πληροφορίες μελών της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο οικονομικός εισαγγελέας προτίθεται να τη διαβιβάσει άμεσα στη Βουλή.
Στην Προανακρτική κατέθετε έως αργά το βράδυ της Πέμπτης η Χρύσα Χατζή, η οποία ήταν διευθύντρια στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Η κ. Χατζή που παρέλαβε το CD, αρνήθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε και τη φύλαξή του όταν έφτασε από το Παρίσι στην Αθήνα το 2010. Δήλωσε επίσης ότι αγνοεί ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD για φύλαξη.
Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από την κ. Χατζή να δώσει στην επιτροπή τα ονόματα των 28 συνεργατών που πλαισίωναν το γραφείο του κ. Παπακωνσταντίνου.
Στόχος είναι να κληθούν όλοι οι συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών προκειμένου να ερωτηθούν αν εμπλέκονται στη φύλαξη του CD το οποίο άλλωστε ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι έχει εξαφανιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής

