Στη φάση των «συμπληρωματικών θεραπειών» ο Τσάβες, λέει η Βενεζουέλα
Καλά νέα για την πορεία της υγείας του Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε στα Μέσα Ενημέρωσης ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στην Κούβα. «Ο πρόεδρος βρίσκεται στη φάση των συμπληρωματικών θεραπειών για να αντιμετωπίσει την ασθένεια» τόνισε ο Μαδούρο, προσθέτοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή.
Καλά νέα για την πορεία της υγείας του Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε στα Μέσα Ενημέρωσης ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στην Κούβα.
«Ο πρόεδρος βρίσκεται στη φάση των συμπληρωματικών θεραπειών για να αντιμετωπίσει την ασθένεια» τόνισε ο Μαδούρο, προσθέτοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή.
«Έχει πίστη, είναι αισιόδοξος και με διαύγεια» είπε ο αντιπρόεδρος μετά την εποστροφή του στο Καράκας, επιδεικνύοντας μάλιστα στους φωτογράφους και επίσημο κυβερνητικό έγγραφο που έφερε την υπογραφή του προέδρου.
Εν τω μεταξύ ο υπουργός Ενημέρωσης της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι η χώρα θα μηνύσει την ισπανική εφημερίδα El Pais για τη δημοσίευση της δήθεν φωτογραφίας του διασωληνωμένου προέδρου από το νοσοκομείο της Αβάνας.
Παρά το γεγονός ότι η φωτογραφία αποσύρθηκε άμεσα από την εφημερίδα μαζί με μια συγγνώμη, το Καράκας ξεκαθάρισε ότι «η συγγνώμη δεν είναι αρκετή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»