Τέταρτη εβδομάδα ανόδου για τον Standard&Poor’s στη Νέα Υόρκη
Σε θετικό έδαφος έκλεισαν την Παρασκευή οι δείκτες στην Ευρώπη και τη Νέα Υόρκη, επιμένοντας στην ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών. Στις 1.499,99 μονάδες με άνοδο 0,35% έκλεισε ο S&P. Ο δείκτης καταγράφει συνεχώς κέρδη εδώ και τέσσερις εβδομάδες: είναι το μακρύτερο σερί ανόδου από το 2004.
Σε θετικό έδαφος έκλεισαν την Παρασκευή οι δείκτες στην Ευρώπη και τη Νέα Υόρκη, επιμένοντας στην ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών.
Άνοδο 0,51% είχε ο Dow Jones για να διαμορφωθεί στις 13.895,80 μονάδες.
Σχεδόν στις 1.500 μονάδες έκλεισε ο Standard & Poor’s που διαμορφώθηκε στις 1.499,99 μονάδες με άνοδο 0,35. Ο δείκτης καταγράφει συνεχώς κέρδη εδώ και τέσσερις εβδομάδες: είναι το μακρύτερο σερί ανόδου από το 2004.
Ανοδικά κινήθηκε και ο Nasdaq που έκλεισε στις 3.149,71μονάδες με κέρδη 0,62%.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 0,31% στις 6.284,45 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC 0,66% στις 3.778,16 μονάδες. Οριακή η άνοδος του SMI στη Ζυρίχη (+0,01%) που έκλεισε στις 7.458,66 μονάδες.
Ισχυρή, αντίθετα, η άνοδος του DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 7.857,97 μονάδες με άνοδο 1,40%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
