ΙΟΒΕ: Εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη
Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) διοργανώνουν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 εκδήλωση με θέμα «Το Περιεχόμενο της Ανάπτυξης» (ώρα 10.30-16.00 στο Μουσείο Μπενάκη, κτίριο οδού Πειραιώς).
Στόχος της ημερίδας είναι να προσφέρει το βήμα για συζήτηση ανάμεσα σε Έλληνες και Γερμανούς ειδικούς επί των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Το KAS είναι πολιτικό ίδρυμα που βρίσκεται πλησίον των θέσεων της Χριστιανοδημοκρατικής Ενώσεως της Γερμανίας (CDU) και το οποίο συνεργάζεται ως εταίρος με κρατικά θεσμικά όργανα, κόμματα και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις
- Νέα Αριστερά για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από Patriot: Η κυβέρνηση εμπλέκει επίσημα την Ελλάδα στον πόλεμο
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Τέσσερις τροπολογίες για την πάταξη της ακρίβειας – «Απροθυμία Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ»
- Οι 10 πιο ευτυχισμένες χώρες για το 2026 – Οι 5 πιο δυστυχισμένες και η θέση της Ελλάδας