Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστό το στόμα του για το θάνατο της Νάταλι Γουντ κρατά ο Ρόμπερτ Βάγκνερ

Κλειστό το στόμα του για το θάνατο της Νάταλι Γουντ κρατά ο Ρόμπερτ Βάγκνερ

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Βάγκνερ, σύζυγος της Νάταλι Γουντ, η οποία πνίγηκε το 1981, αρνήθηκε να τον ανακρίνει η αστυνομία που ερευνά ξανά το θάνατο της διάσημης ηθοποιού. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ενημερωμένη έκθεση νεκροψίας άλλαξε την αιτία θανάτου από «πνιγμό από ατύχημα» σε «πνιγμό από αδιευκρίνιστους παράγοντες». Αυτό έγινε, γιατί οι ερευνητές δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο κάποιοι από τους μώλωπες που βρέθηκαν να έγιναν πριν καταλήξει η Γουντ στο νερό.

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Βάγκνερ, σύζυγος της Νάταλι Γουντ, η οποία πνίγηκε το 1981, αρνήθηκε να τον ανακρίνει η αστυνομία που ερευνά ξανά το θάνατο της διάσημης ηθοποιού.

Σύμφωνα με τους ντετέκτιβ που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ο πρωταγωνιστής της σειράς Hart to Hart είχε ανακριθεί το 1981, αλλά αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές από τότε που άνοιξε ξανά ο φάκελος της υπόθεσης.

Ο υπαστυνόμος του γραφείου του σερίφη του Λος Άντζελες, Τζον Κορίνα, δήλωσε ότι η αστυνομία προσπάθησε να μιλήσει στον Βάγκνερ πάνω από δέκα φορές, αλλά έλαβε την αρνητική απάντηση του ηθοποιού.

Ο ίδιος πρόσθεσε, πάντως, ότι έχουν ληφθεί ενδιαφέρουσες πληροφορίες, καθώς έλαβαν στοιχεία από ανθρώπους που δεν είχαν μιλήσει 30 χρόνια πριν.

Το 1981, σε διακοπές στο νησάκι Καταλίνα, η 43χρονη Νάταλι Γουντ πνίγηκε μερικά μέτρα μακριά από το γιοτ της, στο οποίο επέβαιναν ο ζηλιάρης σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ και ο Κρίστοφερ Γουόκεν.

Φήμες αναφέρουν το βράδυ του θανάτου της Γουντ, η ηθοποιός είχε καβγαδίσει έντονα με τον σύζυγό της.

Ο δικηγόρος του Ρ.Βάγκνερ τόνισε ότι ο ηθοποιός δεν έχει να κρύψει τίποτα.

«Ο κ. Βάγκνερ έχει συνεργαστεί πλήρως τα τελευταία 30 χρόνια στην υπόθεση του πνιγμού από ατύχημα της συζύγου του το 1981» ανέφερε ο Μπλερ Μπερκ σε ανακοίνωσή του.

«Έχει ανακριθεί πολλές φορές από το τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες και έχει απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν» συνέχισε η ανακοίνωση.

Ο θάνατος της Γουντ θεωρείτο ατύχημα, ωστόσο, η υπόθεση άνοιξε ξανά τον Νοέμβριο του 2011, όταν ο καπετάνιος του γιοτ, με το οποίο ταξίδευε το ζεύγος, δήλωσε στην αμερικανική τηλεόραση ότι άκουσε το λαμπερό ζευγάρι να καβγαδίζει το βράδυ της εξαφάνισής της.

Ο καπετάνιος άφησε να εννοηθεί ότι υπεύθυνος για τον θάνατο της Ν.Γουντ είναι ο σύζυγός της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μία ενημερωμένη έκθεση νεκροψίας άλλαξε την αιτία θανάτου από «πνιγμό από ατύχημα» σε «πνιγμό από αδιευκρίνιστους παράγοντες».

Αυτό έγινε, γιατί οι ερευνητές δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο κάποιοι από τους μώλωπες που βρέθηκαν να έγιναν πριν καταλήξει η Γουντ στο νερό.

Ερωτηθείς εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες, ο υπαστυνόμος του γραφείου του σερίφη του Λος Άντζελες είπε ότι αυτό είναι θέμα της εισαγγελίας. «Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να συλλέξουμε τα στοιχεία» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024