Αυτή την Κυριακή 13/1 στο 9ο live του χορευτικού show αποχώρησαν από το DWTS η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Βαγγέλης Χολέβας.
Η Λάουρα Νάργες μπορεί να απέσπασε 40 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, βρέθηκε όμως για 3η συνεχόμενη φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Το κοινό τελικά με την ψήφο του αποφάσισε να παραμείνει στο show.
Ο Ηλίας Βρεττός πήρε συνολικάαπό τους κριτές 45 βαθμούς, αλλά από τη Ναταλία Γερμανούπου βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, κέρδισε ένα ξεχωριστό 10άρι!
Ο Σπύρος Σούλης ακολούθησε τον ρυθμό της Άννας Βίσση. Για τηχορογραφία του στο alltimeclassic«Δώδεκα» η επιτροπή του χάρισε 43 βαθμούς.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η μόνη διαγωνιζόμενη που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής 10άρια από την επιτροπή!
Στο 9ο live, η Κάτια Δανδουλάκη της χάρισε το δεύτερο 10άρι της και η Ντορέττατερμάτισε και πάλι στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς.
Ο Νίκος Αναδιώτης αν και εκτέλεσε μια χορογραφία πολύ κόντρα στο στιλ του πήρε τελικά 45 βαθμούς, καταρρίπτοντας το προσωπικό του ρεκόρ στις μέχρι τώρα βαθμολογίες του!
Η Έλενα Παπαβασιλείου με σέξιoutfit και με μια πολύ εντυπωσιακή χορογραφία κατάφερε να τερματίσει με 44 βαθμούς και να κερδίσει ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.