Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πλατανιάς αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Κυπέλλου

Ο Πλατανιάς αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Κυπέλλου

Ο Πλατανιάς πήρε άνετα την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον αγώνα ρεβάνς της 3ης φάσης επικράτησε στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης με 1-0, διπλασιάζοντας τις νίκες του μετά το 3-1 των Χανίων. Ο Αναστασάκος με πέναλτι στο 36' ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Πλατανιάς πήρε άνετα την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον αγώνα ρεβάνς της 3ης φάσης επικράτησε στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης με 1-0, διπλασιάζοντας τις νίκες του μετά το 3-1 των Χανίων.

Ο Αναστασάκος με πέναλτι στο 36′ ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Εχοντας και το προβάδισμα από το πρώτο ματς, ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε το ρυθμό του.

Στο 18′ η κεφαλιά του Αναστασάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασίου, όμως ο έμπειρος επιθετικός βρήκε τελικά το στόχο στο 36′, ευστοχώντας στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Καμπαξής για χέρι του Γκουγκούδη.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία με τον Αρότσα, ενώ το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί.

Η Αναγέννηση πλησίασε το γκολ στο 59′, με τον Μπουντούρη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, στην τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)
Κίτρινες: Γκουγκούδης, Κοντοβάς – Ναζλίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Χατζηρίζος (62΄ Μπιτέλης), Μπουντούρης, Υφαντής (70΄ Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Αθανασιάδης (84΄ Κοντοβάς), Τζάνης, Κουκούλης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης):
Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (90΄ Μαρτσάκης), Αρότσα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Κάλαϊτζιτς (70΄ Τσοντάκης), Ναζλίδης, Τζανής, Δημήτρης, Ντόε (84΄ Γιακουμάκης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024