«Δεν μπορούσα να συντηρήσω την οικογένειά μου» αναφέρει ο Βάντο
Ο Φρανσίσκο Βάντο με επιστολή προς τους φιλάθλους και την διοίκηση του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να φύγει από την κρητική ομάδα. Όπως αναφέρει, δεν μπορούσε να συντηρηθεί ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οικογένειά του λόγω των οικονομικών προβλημάτων στον σύλλογο. Επίσης, ο Βραζιλιάνος άφησε αιχμές κατά του Νίκου Αναστόπουλου καθώς τονίζει ότι δεν έπαιξε ποτέ στην θέση που θα μπορούσε να προσφέρει.
Ο Φρανσίσκο Βάντο με επιστολή προς τους φιλάθλους και την διοίκηση του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους που αναγκάστηκε να φύγει από την κρητική ομάδα.
Όπως αναφέρει, δεν μπορούσε να συντηρηθεί ούτε εκείνος αλλά ούτε και η οικογένειά του λόγω των οικονομικών προβλημάτων στον σύλλογο.
Επίσης, ο Βραζιλιάνος άφησε αιχμές κατά του Νίκου Αναστόπουλου καθώς τονίζει ότι δεν έπαιξε ποτέ στην θέση που θα μπορούσε να προσφέρει.
Αναλυτικά η επιστολή του Βάντο:
«Αισθάνομαι την υποχρεώσει πριν αναχωρήσω για την πατρίδα μου “Βραζιλία” να σας αναφέρω τους λόγος της αποχώρησης μου από τον ΟΦΗ και από την Ελλάδα.
Όπως γνωρίζετε τα οικονομικά προβλήματα του Ο.Φ.Η είχαν μεγάλο αντίκτυπο και σε μένα. Έτσι ώστε να πάρω την απόφαση μου, «αφού με παραμελήσατε , ώστε να μην μπορώ να συντηρηθώ τόσο εγώ , όσο και την οικογένεια μου».
Αγαπώ τον Ο.Φ.Η. και τους τόσος ζεστούς φιλάθλους, αυτό είναι η αλήθεια, και όποτε καταλαβαίνω με αγαπάτε και εσείς. Σας ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας προσφέρω περισσότερα στα αγωνιστικά αυτά παιχνίδια που έπαιξα με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΟΦΗ ,αλλά δεν μου δόθηκε και η ευκαιρία να δείξω και τον ταλέντο μου στη θέση που στην πραγματικότητα αξίζω. Δεν είμαι άνθρωπος της μεγάλης δόξας και ούτε θα είμαι ποτέ.
θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με βοήθησαν στην δύσκολη αυτή περίοδο που είχα. Σας ευχαριστώ επίσης ,και για την αγάπη σας προς εμένα !!
Vando Francisco dos Santos»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442