Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος
Συνελήφθη στις 11 το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Γλυφάδας ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του. Ο 57χρονος επιχειρηματίας ήταν φυγόποινος, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγείται στις φυλακές Χαλκίδας.
Συνελήφθη σήμερα, στις 11 το πρωί, στην περιοχή της Γλυφάδας, ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.
Ο 57χρονος επιχειρηματίας ήταν φυγόποινος, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγείται στις φυλακές Χαλκίδας.
* Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγείται 40χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί προς το Δημόσιο ύψους 2,6 εκατ. ευρώ.
ΑΠΕ
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής
- Αυστραλία: Οι αρχές καλούν χιλιάδες ανθρώπους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω πυρκαγιών
- Κοινωνική έρευνα και Τεχνητή Νοημοσύνη

