Αναγκαία η παράταση των συμβάσεων με την Intralot, λέει ο ΟΠΑΠ
Αναγκαία χαρακτηρίζει η ΟΠΑΠ ΑΕ την παράταση των συμβάσεων με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ, για την παροχή λειτουργικού συστήματος, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου, με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή διά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.
Αναγκαία χαρακτηρίζει η ΟΠΑΠ ΑΕ την παράταση των συμβάσεων με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ, για την παροχή λειτουργικού συστήματος, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου, με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή διά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι η παράταση των συμβάσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ, έχει προκαλέσει ζημία στα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου.
Στην απάντησή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η παραμικρή διακοπή του κεντρικού συστήματος σημαίνει απώλεια εσόδων 11.500.000 ευρώ την ημέρα και, κατά συνέπεια, η διοίκηση της εταιρείας οφείλει να εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία του.
Ο κ. Λουρόπουλος αναφέρεται και στη διαγωνιστική διαδικασία για τον τεχνολογικό πάροχο, λέγοντας ότι ο διεθνής διαγωνισμός προχώρησε με «πρωτοφανείς διαδικασίες διαφάνειας».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)

