Χρυσαετός άρπαξε παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ
Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα χρυσαετό ν' αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος και να το κρατά στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Δείτε το βίντεο.
Bίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα χρυσαετό ν’ αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος και να το κρατά στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.
Το βίντεο δείχνει το χρυσαετό, ένα πουλί με ένα άνοιγμα φτερών που φθάνει τα δυο μέτρα, να κάνει κύκλους πάνω από το πάρκο.
Ξαφνικά, το αρπαχτικό κατεβαίνει, αρπάζει το παιδάκι από το μπουφάν, το κρατάει στον αέρα λίγα μέτρα από το έδαφος και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτά το αφήνει να πέσει στο χορτάρι.
Στο βίντεο, ακούγεται σοκαρισμένος ο άνδρας που καταγράφει τις σκηνές, ο οποίος κατευθύνεται με την κάμερα στο παιδάκι, το οποίο κλαίει, αλλά δε φαίνεται να έχει τραυματιστεί.
Ο χρυσαετός είναι το πιο μεγάλο αρπακτικό πουλί της Βόρειας Αμερικής και η ταχύτητά του, όταν «βουτάει» για να αρπάξει τη λεία του, φθάνει τα 240 χλμ. την ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
