Με κέρδη 1,59% πάνω από τις 830 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν και την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν και την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,59% στις 831,70 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 99,8 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 2,03% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,23%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε υψηλότερα κατά 4,39%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 100 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 45 σε αρνητικό, ενώ 18 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ σε αρνητικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 0,24%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,33% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 1,01%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,39% και στην Ιταλία πτώση 1,11%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν χαμηλότερα κατά 0,14%, ο Standard & Poor’s 500 υποχωρούσε κατά 0,13% και ο Nasdaq σημείωνε απώλειες 0,07%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
- Πούτιν: Νέα επικοινωνία με Τραμπ – Επικύρωσε αμφιλεγόμενο νόμο σε σχέση με τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων
- Ψάχνεται για σουτέρ η ΑΕΚ – Ενδιαφέρεται για τον Ματ Τόμας
- Όλο και περισσότεροι άνδρες ζητούν από τις γυναίκες pegging στο σεξ, σύμφωνα με το Feeld
- Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος για την υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης