Η εκδίκηση των Μπάτζικ μέσα στο Λος Αντζελες για τον Χάουαρντ!
Με κορυφαίο τον Ααρον Αφλάλο που σημείωσε 30 πόντους και τον Γκλεν Ντέιβις να πετυχαίνει 23 και να «μαζεύει» 12 ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ, νίκησαν 113-103 τους Λέικερς στο Λος Αντζελες, φτάνοντας στις έξι νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 34 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Με κορυφαίο τον Ααρον Αφλάλο που σημείωσε 30 πόντους και τον Γκλεν Ντέιβις να πετυχαίνει 23 και να «μαζεύει» 12 ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ, νίκησαν 113-103 τους Λέικερς στο Λος Αντζελες, φτάνοντας στις έξι νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 34 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Παράλληλα, οι Νικς επικράτησαν μέσα στην Νέα Υόρκη των Φοίνιξ Σανς με 106-99 και διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους με επτά νίκες ισάριθμους αγώνες.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Καρμέλο Αντονι με 34 πόντους, ενώ κορυφαίος των «Ηλιων» ήταν ο Γκορτατ με 18 πόντους και δέκα ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

