Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Star quality: Πείτε μας τι ζώδιο είστε να σας πούμε τι αξεσουάρ να διαλέξετε

Star quality: Πείτε μας τι ζώδιο είστε να σας πούμε τι αξεσουάρ να διαλέξετε

Ελένη Χαδιαράκου Κριός Μια τολµηρή Κριός δεν θα δειλιάσει να δοκιµάσει το µεγάλο trend της σεζόν που είναι τα µίνι φορέµατα. Ένα κατακόκκινο ή φούξια Dior ταιριάζει πολύ στην εκρηκτική προσωπικότητά της αλλά δεν θα πει όχι και σε µια θηλυκή, µακριά τουαλέτα µε πιέτες του οίκου Chloé. Ο παρορµητικός και εύθυµος χαρακτήρας της ταιριάζει […]

Ελένη Χαδιαράκου

Κριός
Μια τολµηρή Κριός δεν θα δειλιάσει να δοκιµάσει το µεγάλο trend της σεζόν που είναι τα µίνι φορέµατα. Ένα κατακόκκινο ή φούξια Dior ταιριάζει πολύ στην εκρηκτική προσωπικότητά της αλλά δεν θα πει όχι και σε µια θηλυκή, µακριά τουαλέτα µε πιέτες του οίκου Chloé. Ο παρορµητικός και εύθυµος χαρακτήρας της ταιριάζει µε τις σπορ επιλογές. Τα sneakers που της αρέσουν είναι ασηµί ή χρυσαφί και οι φόρµες ή τα ντένιµ της σε απρόβλεπτα χρώµατα. Λάτρης της περιπέτειας, δεν διστάζει να πειραµατιστεί µε το έθνικ στιλ. Τα εκρηκτικά ντεσέν του οίκου Rochas που εµπνέονται από την Καραϊβική και τα άνιµαλ πριντ σε παπούτσια και αξεσουάρ είναι κάτι που δεν θα διστάσει να δοκιµάσει. Και είναι η πρώτη που θα πειραµατιστεί µε τα ψυχεδελικά γκράφικ του Givenchy.
Ταύρος
Τα αυστηρά σακάκια του Hussein Chalayan, οι ζεστές αποχρώσεις της άµµου που προτείνει στα σικάτα ντε – πιες του ο οίκος Etro αλλά και τα διακριτικά flashy υφάσµατα του οίκου Marni ταιριάζουν σε µια κοµψή Ταύρο που πατάει γερά τα πόδια της στη γη. Σταθερή προσωπικότητα που δεν αφήνεται εύκολα σε εκκεντρικότητες, θα προτιµήσει ένα ανοιχτόχρωµο σεµιζιέ Max Mara ή ένα δερµάτινο ταγέρ Gucci από ένα έξαλλο σύνολο. Μπεζ, καφέ, ανοιχτό πράσινο, διακριτικά γκρι είναι τα αγαπηµένα της γήινα χρώµατα. Τα µαλακά υφάσµατα που αγκαλιάζουν το κορµί ταιριάζουν πολύ στην ήρεµη φύση της γι’ αυτό και προτιµάει τα πολυτελή µεταξωτά και τα βαµβακερά. Θα επιλέξει ένα κλασικό µαντό Prada ή ένα µπλέιζερ D&G και τα θηλυκά, λεπτά πλεκτά του οίκου Rochas που συνδυάζονται µε ψηλόµεσες φούστες ’40s. Μια δερµάτινη τσάντα Chloé ή µια κλασική Mulberry είναι η καλύτερη επιλογή για γυναίκες µε το πρακτικό προφίλ της.

Δίδυµοι
Το ανδρόγυνο επινοητικό ύφος αλλά και το θρυλικό λουκ τύπου «αρσενικό και παλιά δαντέλα» που λανσάρει το δίδυµο Dolce & Gabbana ταιριάζουν σε µια ανοιχτή στις προκλήσεις Δίδυµο. Πρόκειται για µια γυναίκα που βαριέται εύκολα οπότε η εναλλαγή της λευκής δαντέλας και του παραδοσιακού κορσέ σε συνδυασµό µε ένα κλασικό σµόκιν ή το χιπ χοπ λουκ των Dsquared2 είναι κάτι που ευχαρίστως θα δοκίµαζε. Όπως επίσης τα έντονα χρώµατα, τα εκκεντρικά υλικά, οι τολµηρές τουαλέτες από φλούο λούρεξ και οι παράτολµοι συνδυασµοί του φούξια µε το πορτοκαλί. Το µιλιταριστικό ύφος των οίκων Louis Vuitton και Kenzo δεν τροµάζει µια Δίδυµο που λατρεύει την περιπέτεια και αντιπαθεί τη ρουτίνα. Αδιαφορεί για τα ακριβά κοσµήµατα και αξεσουάρ. Φυσικά και θα κρατούσε την καινούργια ποσέτ του Louis Vuitton αν της τη χάριζαν. Ωστόσο, όσο εκκεντρική κι αν δείχνει, µέσα της παραµένει πάντα παιδί.

Καρκίνος
Τα ήσυχα σύνολα σε γραµµή ’40s του οίκου Etro, τα ασπρόµαυρα λουλούδια της Prada και τα εµπνευσµένα από καρτ – ποστάλ πριντ της, που τόσο εντυπωσίασαν στα ντεφιλέ, ταιριάζουν άψογα σε µια ευαίσθητη και ροµαντική Καρκίνο. Η αιώνια αυτή έφηβη του ζωδιακού εντυπωσιάζεται από τα θηλυκά φλοράλ του Blugirl και τα αιθέρια πλισέ φορέµατα του οίκου Iceberg, λατρεύει το έντονο κόκκινο, το τιρκουάζ, το ζεστό πορτοκαλί αλλά και τους φάνκι συνδυασµούς. Στην προσωπικότητά της ταιριάζουν και τα γλυκά παστέλ γι’ αυτό και το ρετρό ύφος του Antonio Berardi µε τα στοιχεία lingerie είναι µέσα στην γκάµα της. Δεν διστάζει να ακολουθήσει κάποιες τάσεις αλλά σε διακριτικές δόσεις. Για παράδειγµα, θα επιλέξει ένα πουκάµισο µε µικρά βολάν, ένα µικρό φιόγκο, µια peep – toe γόβα ή βραχιόλια σε έντονο φούξια, ένα ασηµένιο φουλάρι αλλά ποτέ µια χρυσή καµπαρντίνα.

Λέων
To στιλ rich & famous που λανσάρει µε το ιδιαίτερο χιούµορ του ο οίκος Moschino, τα θηλυκά φλοράλ και τα σέξι φορέµατά του από µαύρη οργάντζα και βελούδο φωτογραφίζουν τη δυναµική και τολµηρή Λέοντα. Τα µεταξωτά υφάσµατα, τα κεντηµένα µε πούλιες µίνι φορέµατα και τα αιθέρια βολάν που συνθέτουν το γκλάµουρ έθνικ λουκ των Love Sex Money είναι ό,τι πρέπει για την ξεχωριστή προσωπικότητά της. Τα κολιέ της Vera Wang, που µοιάζουν µε βροχή από κρύσταλλα, αναµφίβολα υπερτονίζουν το ήδη πληθωρικό προφίλ της. Οι σέξι κορσέδες των Dolce & Gabbana, που το στιλ τους ισορροπεί µεταξύ αγιοσύνης και αµαρτίας, αποτελούν το απόλυτο
φετίχ της. Τα παπούτσια της εννοείται πως είναι πάντα ψηλοτάκουνα και συχνά έχουν τις κόκκινες σόλες –σήµα κατατεθέν του Christian Louboutin.
Παρθένος
Τα µινιµαλιστικά και ασύµµετρα λευκά φορέµατα των οίκων Lutz και Commuun, τα σοφιστικέ ρούχα του Lanvin από γκρι οργάντζα, το θηλυκό χρώµα της πούδρας των οίκων Fendi, Marni και Alberta Ferretti ταιριάζουν πολύ σε µια τελειοµανή Παρθένο που αγαπάει την αρµονία σε όλους τους τοµείς της ζωής της. Δεν θα φορέσει κάτι κραυγαλέο. Από τα must have θα προτιµήσει ένα αµάνικο σακάκι Saint Laurent, ένα µακρύ γκρι σορτς Valentino και για πιο σπορ εµφανίσεις ένα από τα µαύρα ντένιµ που προτείνει η Chanel. Για µια Παρθένο σηµασία δεν έχει η τιµή αλλά η καλαισθησία και η πρακτικότητα. Γι’ αυτό και θα προτιµήσει ένα ζευγάρι µπαλαρίνες Alaia από ένα άβολο για εκείνη ψηλοτάκουνο πέδιλο. Η µόνη ίσως εµµονή της είναι τα γυαλιά. Τα θέλει πάντα µεγάλα και οπωσδήποτε µυστηριώδη, όπως είναι άλλωστε η κρυφή της φύση.

Ζυγός
Η Ζυγός είναι αναµφίβολα η πιο κοµψή του ζωδιακού. Ποτέ δεν θα φτάσει σε ακρότητες και ξέρει να συνδυάζει αριστοτεχνικά τα σοβαρά χρώµατα µε τις πιο µοντέρνες τάσεις. Αγαπάει πολύ το µαύρο, το µπλε, το γκρι, τα σικάτα ριγέ και τα ντένιµ. Τα σοφιστικέ µακραµέ της Diane Von Furstenberg, τα λευκά µπλέιζερ του Ralph Lauren, τα υπόλευκα ελαφρά σακάκια της Donna Karan, τα λιτά κοστούµια από µετάξι και οργάντζα του Narciso Rodriguez και οι κλασικές µαρινιέρες Petit Bateau ταιριάζουν στην εκλεκτική φύση της. Επειδή αγαπάει πολύ τα αξεσουάρ, πάντα διαλέγει κοµψά παπούτσια και τσάντες. Μια ψάθινη τσάντα Chanel , µια κοντή µπεζ καµπαρντίνα John Galliano ή Dior σε συνδυασµό µε ένα πετροπλυµένο τζιν Chloé θα γίνουν τα αγαπηµένα της κοµµάτια.

Σκορπιός
Εννοείται πως µια Σκορπιός δεν θα θυσιάσει ποτέ τη θηλυκότητά της στο βωμό της άνεσης. Οι επιλογές της έχουν πάντα ένα και µοναδικό κριτήριο: να δείχνει και να νιώθει σέξι. Η κολεξιόν Just Cavalli, τα µίνι ασηµοκέντητα φορέµατα του Emilio Pucci αλλά και τα κατακίτρινα µεταξωτά καφτάνια του, όπως και οι µικροσκοπικές φούστες µε µεταλλικά στοιχεία του Versace αλά «καινούργια Μπαρµπαρέλα» ντύνουν το εκρηκτικό ταµπεραµέντο της. Εσωστρεφής και µυστικοπαθής αγαπάει πολύ τα σκοτεινά χρώµατα, όπως τα σκούρο κόκκινο και µοβ, το µπλε ρουά, το µπορντό, το µαύρο. Αγαπάει πολύ το δέρµα γι’ αυτό είναι και από τις λίγες που θα τολµούσαν να µπουν σε ένα στενό, δερµάτινο φόρεµα ή παντελόνι συνδυασµένο µε διάφανο πουκάµισο και ψηλά τακούνια.

Τοξότης
Οι φούστες και τα κεντηµένα µε κρύσταλλα µπούστα της Prada, τα έθνικ ντεσέν Marc by Marc Jacobs µε έµπνευση από την Αφρική αλλά και οι παιχνιδιάρικοι συνδυασµοί του σχεδιαστή που συνδύασε αριστοτεχνικά τα καρό µε τις ρίγες ταιριάζουν πολύ σε µια εκκεντρική και ενθουσιώδη Τοξότη. Τα φουτουριστικά χρυσά φορέµατα του Gaetano Navarra, που θυµίζουν θηλυκή µονοµάχο, ξυπνούν τη θεατράλε πλευρά της ενώ η εξωστρεφής φύση της λατρεύει τα έντονα χρώµατα σε ρούχα και αξεσουάρ. Στην πιο σπορτίφ εκδοχή της θα συνδυάσει ένα µιλιτέρ παντελόνι µε Fendi πουκάµισο από οργαντίνα, ενώ ευχαρίστως θα φορούσε τα destroyed denim του Balmain µε πέδιλα Bruno Frisoni αρκεί το λουκ να θυµίζει ροκ σταρ.

Αιγόκερως
Για µια Αιγόκερω τα ρούχα δεν αντιπροσωπεύουν τη σχέση της µε τη µόδα αλλά αποτελούν περισσότερο επίδειξη κοινωνικής ισχύος. Τα πολυτελή φορέµατα από οργάντζα της Jil Sander, τα πέδιλα του Salvatore Ferragamo, ένα µίλιτερι σικ σύνολο της Max Mara ταιριάζουν στη φιλόδοξη, δυναµική Αιγόκερω που ξέρει να εκτιµάει τα πολυτελή κοµµάτια. Όµως δεν θα αγόραζε ποτέ κάτι που δεν θα φορούσε δεύτερη φορά ούτε κάτι αποκλειστικά επειδή είναι της µόδας. Το λευκό, το ανοιχτό µπεζ, το µπλε, το µαύρο, τα καθαρά ή γήινα χρώµατα βρίσκονται πάντα στις προτιµήσεις της. Ο ορθολογιστικός χαρακτήρας της τη στρέφει σε ασφαλείς επιλογές, όπως µια µονόχρωµη τσάντα Louis Vuitton, µια θηλυκή σεµιζιέ Marni ή ένα αυστηρό µαντό Prada. Σωστή επένδυση θεωρεί ένα ακριβό ρολόι Cartier και µια δερµάτινη τσάντα Chanel που θα τη βοηθήσουν να ενισχύσει το επαγγελµατικό προφίλ της.

Υδροχόος
Τίποτα δεν είναι αρκετά πρωτότυπο για τη βασίλισσα της εκκεντρικότητας. Το ανήσυχο και εφευρετικό µυαλό µιας Υδροχόου αναζητάει πάντα την πρωτοπορία. Τα στρετς ’80s φορέµατα του οίκου Herve Leger by Max Azria,
τα’ ’60s λευκά και µαύρα σύνολα του Michael Kors και οι ευφάνταστες πλατφόρµες της Catherine Malandrino είναι κοµµάτια στα οποία δεν πρόκειται να αντισταθεί. Επειδή βαριέται ό,τι παλιό, αποφεύγει τα εντελώς κλασικά κοµµάτια. Αντί για ένα παραδοσιακό Chanel θα προτιµήσει ένα γεωµετρικό σακάκι SL ή ένα αρχαιοελληνικού ύφους φόρεµα Max Mara. Καπέλα, τζιν, ζώνες, τσάντες και κοσµήµατα είναι τα φετίχ της. Αποφεύγει τα πολυτελή µπιζού και αν διαλέξει κάτι βαρύτιµο θα είναι κάποιο µε ογκώδεις πέτρες.

Ιχθύες
Γλυκιά, ευαίσθητη και προικισµένη µε ξεχωριστή διαίσθηση, η Ιχθύς προτιµάει πάντα τα µαλακά υφάσµατα αλλά και τα ρούχα που αναδεικνύουν το ροµαντικό χαρακτήρα της. Θα επιλέξει τα λευκά σύνολα σε ύφος broderie anglaise του Kenzo, τα κοστούµια της Barbara Bui, τις δαντέλες του Valentino και τα πολυτελή φορέµατα – κοµπινεζόν του Dior. Αγαπάει τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα µακριά µαλλιά και τα ελαφρώς εξαντρίκ και vintage κοσµήµατα. Τα ζωντανά φλοράλ του οίκου Marni και τα ροµαντικά πλισέ της Blumarine είναι οι δύο τάσεις που συνηθίζει να επιλέγει Μια µικρή, ντεγκραντέ τσάντα Bottega Veneta θα συµπληρώσει κοµψά την γκαρνταρόµπα της.

gamos.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024