Φωτογραφίες από την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών στη Νέα Υόρκη
Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση των Macy's για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Δεκάδες μπαλόνια από γνωστούς παιδικούς (και όχι μόνο) χαρακτήρες υψώθηκαν πάνω από την αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης επευφημούσαν και φωτογράφιζαν. Νεκρός έπεσε 67χρονος κλόουν από καρδιακή προσβολή.
Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι βγήκαν την Πέμπτη στους δρόμους για να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη παρέλαση των Macy’s για την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Δεκάδες μπαλόνια από γνωστούς παιδικούς (και όχι μόνο) χαρακτήρες υψώθηκαν πάνω από την αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης επευφημούσαν και φωτογράφιζαν.
Δείτε το φωτορεπορτάζ
Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ένας κλόουν πέθανε, αφού κατέρρευσε μπροστά στους θεατές στο Μανχάταν.
Ο 67χρονος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή, την ώρα που έφτιαχνε ζώα από μπαλόνια στην Έκτη Λεωφόρο και τη Δυτική 39η Οδό.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα

