Την αντίθεσή της στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εκφράζει και η ΓΣΕΕ
Κατά των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και των εγκυκλίων για τα εργασιακά, στρέφεται με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ. Με τον τρόπο αυτό ακυρώνεται η λειτουργία της Βουλής και νομοθετούνται εκ νέου ακόμα πιο δυσμενείς προβλέψεις από αυτές του μεσοπρόθεσμου, σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία.
Κατά των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και των εγκυκλίων για τα εργασιακά, στρέφεται με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.
Με τον τρόπο αυτό ακυρώνεται η λειτουργία της Βουλής και νομοθετούνται εκ νέου ακόμα πιο δυσμενείς προβλέψεις από αυτές του μεσοπρόθεσμου, σημειώνει η Γενική Συνομοσπονδία.
Επίσης, θεωρεί ότι με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου επισπεύδονται οι χρόνοι εφαρμογής των μέτρων για τις νέες περικοπές, τα εξαντλητικά ωράρια και την άρση της καθολικότητας και του πλήρους περιεχομένου της Εθνικής Γενικής Σύμβασης.
Η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας καταλήγει ότι «νομοθετούνται εκ νέου ακόμα πιο δυσμενείς προβλέψεις δίνοντας μάχη για να καταργηθούν τα απάνθρωπα μνημονιακά μέτρα και στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια όσο και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

