Ντεμπούτο Ντ’Αντόνι με νίκη για τους Λέικερς
Οι Λέικερς επικράτησαν εύκολα στο Λος Αντζελες των Ρόκετς με 119-108 στο ντεμπούτο του Ντ'Αντόνι. Ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε το 18ο τριπλ-νταμπλ στην καριέρα του με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ.
Οι Λέικερς επικράτησαν εύκολα στο Λος Αντζελες των Ρόκετς με 119-108 στο ντεμπούτο του Ντ’Αντόνι. Ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε το 18ο τριπλ-νταμπλ στην καριέρα του με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ.
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 τάπες σκέπασε τα καλάθια, ενώ το λιθαράκι τους έβαλαν Πάου Γκασόλ και Μέτα Γουόρλντ Πις με 17 και 15 αντίστοιχα.
Παράλληλα την 5η σερί νίκη τους, σημείωσαν οι Μπρούκλιν Νετς που επικράτησαν 99-90 μέσα στο Σακραμέντο.
Βαριά ήττα των Μπόστον Σέλτικς μέσα στο Ντιτρόιτ από τους Πίστονς με 103-83, εύκολα η Θάντερ στο ρελαντί με 119-109 τους Ουόριορς με τον Ντουράντ να κάνει τριμπλ-νταμπλ, το πρώτο της καριέρας του.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Νέα Υόρκη-Ιντιάνα 88-76
Τορόντο-Ορλάντο 97-86
Φιλαδέλφεια-Κλίβελαντ 86-79
Σακραμέντο-Μπρούκλιν 90-99
Οκλαχόμα-Γκόλντεν Στέιτ 119-109
Ντιτρόιτ-Βοστόνη 103-83
Πόρτλαντ-Σικάγο 102-94
Λέικερς-Χιούστον 119-108
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλάζει η δυτική πλευρά της πόλης της Ναυπάκτου
- Ο γιος του Μαραντόνα για τον ΜακΤόμινεϊ: «Είναι ο… Ιησούς»
- Ιστορική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη του Δήμου Αμυνταίου
- Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στην ενεργό δράση με συναυλίες στο Παρίσι
- Φούρνοι Κορσέων: Τι θα δουν οι επισκέπτες στους 2 νέους ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους
- ΣΥΡΙΖΑ για Πλεύρη: Ανιστόρητος, απαράδεκτος και χυδαίος! Αυτή είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη, με τα τσεκούρια και την εμφυλιοπολεμική ρητορική
