ΡΑΕ: Προτάσεις για τη χονδρική αγορά ηλεκτρισμού
Δημοπρασίες εικονικής ισχύος προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την ενίσχυση του ανταγωνισμού στη χονδρική αγορά ηλεκτρισμού.
Η ΡΑΕ προτείνει οι δημοπρασίες να αφορούν σε πώληση ισχύος σε ένα μείγμα λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων αλλά και φυσικού αερίου με συμβόλαια που θα μπορούν να εξασφαλίζουν μεγάλοι καταναλωτές.
Εκτός των εικονικών δημοπρασιών η ΡΑΕ προτείνει αλλαγές στον μηχανισμό ανάκτησης μεταβλητού κόστους κεφαλαίου που εφαρμόζεται σήμερα στους ανεξάρτητους παραγωγούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
