Αρχίζει τη Δευτέρα η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ
Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ με υποχρεωτική φυσική παρουσία. Όσοι από τους συνταξιούχους δεν έχουν προσκομίσει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ για την συμπλήρωσή τους, έως το αργότερο τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Η τυχόν μη συμπλήρωση των στοιχείων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ θα οδηγήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης, τονίζει ο ΟΑΕΕ. Σύμφωνα με στελέχη, έχουν εντοπισθεί περίπου 3.000 συνταξιούχοι, χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.
Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ με υποχρεωτική φυσική παρουσία και θα διαρκέσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει όσους από τους συνταξιούχους του δεν έχουν προσκομίσει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, να προσέλθουν άμεσα στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ για την συμπλήρωσή τους, έως το αργότερο τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012.
Σύμφωνα με στελέχη του Οργανισμού, έχουν εντοπισθεί περίπου 3.000 συνταξιούχοι, χωρίς ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.
«Η έλλειψη ΑΜΚΑ και ΑΦΜ διαπιστώνεται από το τελευταίο Ενημερωτικό Σημείωμα που σας αποστέλλεται και αφορά το γ΄ τρίμηνο του 2012» επισημαίνει ο ΟΑΕΕ.
Yποχρεωμένοι να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΕΕ είναι μόνο οι συνταξιούχοι για τους οποίους στα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, που τυπώνονται στο πάνω και δεξιό τμήμα του σημειώματος, δεν υπάρχει εγγεγραμμένος αριθμός.
Κατά την προσέλευσή τους στα γραφεία του ΟΑΕΕ, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:
1. Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ).
2. Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ, (κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο υγείας ή επίδειξη γνωστοποίησης).
Η τυχόν μη συμπλήρωση των στοιχείων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ θα οδηγήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
